Количка 0
Нямате добавени продукти в количката.
en

PU пяна

Memory пяна – термоактивна
Мемори пяната е полиуретан, който копира извивките на тялото и създава невероятен комфорт по време на сън. Когато се затопли, тя омеква и потъва в точките с по-голям натиск, обгръщайки изцяло лежащото тяло. По този начин тежестта се разпределя равномерно върху повърхността и облекчава напрежението в отделните области. Когато не е подложена на натиск, мемори пяната възвръща своята форма. Спомага за поддържането на гръбнака в правилна позиция, което гарантира цялостно отпускане на тялото.
Мемори пяната създава усещане за мекота и гарантира максимално удобство по време на почивка и сън.

 

Polyflex HR пяна

Високоеластична, мека пяна, издръжлива на деформации. Възстановява първоначалната си форма след многократни и продължителни натоварвания.

 

Ultraflex пяна

Дебела, профилирана пяна с висока плътност и различна твърдост. Отворената микроклетъчна структура образува система от канали в дълбочина, способстващи добрата проветривост и оптимален вентилационен ефект във вътрешността. Високата плътност и подсилена еластичност гарантират перфектна ортопедична опора и отличен телесен комфорт при това с изключителна дълготрайност.

 

Polyflex NE пяна

Иновативна, допълнително омекотена еластична пяна, която не се деформира.

 

Polyflex пяна

Пяна с висока плътност и еластичност, с отворена микроклетъчна структура, която позволява безпроблемно преминаване на въздух във вътрешността. Създава условия за добра проветривост и предпазва от развитие на бактерии и гъбички. Характеризира се с много добри ортопедични и експлоатационни качества.