Количка 0
Нямате добавени продукти в количката.
en

Системи

Bonnell System
Пружинна система, гарантираща добра ортопедичност, анатомичност и комфорт. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. Идеалната вентилация е основа за добрия сън и за дългия живот на матрака. Матраците с такава система са изключително популярни и търсени, най-вече заради доброто съотношение цена-качество.Те осигуряват здрава опора, но са твърде зависими от всяко движение на отделните елементи и места. Така се случва, че всеки натиск се предава на останалите пружини под Вас и при движение в единия край на леглото, ще усетите движение и в другия.


Pocket Springs
Най-надеждната и дълготрайна пружинна система за матраци в света , при която всяка една пружинка е поставена в специален джоб, изработен от нетъкан текстил, а всички джобчета са съединени посредством еластична връзка. Пружинките в пакета са свързани една с друга и това осигурява стабилна повърхност и издържливост. При такова свързване на пружинките не е възможно да се получи пропадане на матрака на места, както се случва със стандартните пружинни матраци. Pocket Springs е най-утвърдената в света система по отношение на ортопедичност и комфорт. Tя е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака. Когато спим на този вид матраци, всяка пружина реагира на контурите на нашето тяло.


7-зонов Pocket Springs
7-зоновата Pocket Spring система е проектирана в съответствие с човешкото тяло. Тя разделя матрака на 7 зони с различни нива на твърдост за съответните области на тялото: главата/врата, раменете, гърба, таза, бедрата, коленете и стъпалата. По този начин всяка част от тялото е удобно разположена в проектираната за това зона, което създава условия за здравословен и комфортен сън.
7-зоновата Pocket Spring система е разработена за да осигури оптимална поддръжка на тялото и безкомпромисен комфорт. По-меките части в областта на гърба и таза, осигуряват облекчение на натиска и напрежението в гръбнака. По-твърдата част в лумбалната област поддържа гръбнака, като елиминира напрежението и намалява болките в гърба.