ЗА НАС

ПАРАЛЕЛ ЕАД - предпочитаният партньор

Ние сме водеща компания с над 15-годишен опит в производството и дистрибуцията на матраци, и над 20 годишен опит с производство и дистрибуция на мебели и материали за мебелното производство.

Разполагаме с най-съвременно оборудване за производство на мебели, матраци, градински изделия и материали за мебелното производство от водещи производители. Производственият процес е сертифициран съгласно изискванията на ISO 9001:2008. Продукцията се дистрибутира както на българския пазар, така и на международния в т.ч. производство на мебели, матраци и основни суровини за големи международни търговски вериги и производители.

Разширяваме и обновяваме всяка година портфолиото от предлагани модели, за да отговори на изискванията на потребителите и пазара. Произвежданите от нас продукти  се отличават с гарантирано високо  качество – съвременни, ергономични, със стилен дизайн и внимание към детйлите. Това ни дава възможност да работим успешно и да бъдем конкурентни както на българския, така и на международния пазар.

  • Най-добрите системи за спокоен сън
  • Най-добро обслужване и консултация
  • Най-модерните технологии в производството

НОВА И МОДЕРНА ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

Паралел ЕАД

Работим с висококачествени суровини и  използваме най-съвременни технологии на водещи производители.

Производствените ни линии за изработка на изходните материали – пенополиуретан и термовата, позволяват висока степен на гъвкавост и бързина при изработка на продукти с необходимото качество, форма, плътност, еластичност, издръжливост и комфорт. Това дава възможност да отговорим на изискванията на клиентите и да им предложим мебели с различни характеристики, функционалност и стил.

Ценности и мисия

Да бъдем безспорен лидер на българския пазар на матраци, мека тапицирана мебел, пенополиуретанова пяна и термовата, като осигурим най-високо качество и навременно обслужване при най-добри цени.

Стамен Станчев - Търговски Директор

Да произвеждаме и дистрибутираме широка гама от продукти с гарантирано качество на конкурентни цени. Внедрявайки последните достижения в световен мащаб, да осигурим на нашите потребители продукти с най-висока степен на надеждност, комфорт и удобство. По този начин ние способстваме за подобряване на техния сън и ползвотворна почивка.

Иван Симеонов - Директор производство

✚ МАТРАЦИ НАНИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

1998

.

1998

.

1998

.

1998

.

1998

.

1998

.

1998

.

1997

.

ПОСЕТЕТЕ НИ