Промо Матраци НАНИ

има 7 продукта
Показани 1 - 7 от 7 продукта
 • МАТРАК ЕГЕЯ от НАНИ Матраци МАТРАК ЕГЕЯ от НАНИ Матраци
  -10%
  МАТРАК ЕГЕЯ

   Функция сън За добър и практичен сън. Конструктивно реализиран със замисъл за оптимизирaна експлоатация от самото придобиване. Егея е наличен и в мебелния квартален магазин, а с опаковането НА РУЛО доставката е бърза и лесна.

  193,50 лв 215,00 лв -10%
 • МАТРАК ТИРЕНА от НАНИ Матраци МАТРАК ТИРЕНА от НАНИ Матраци
  -20%
  МАТРАК ТИРЕНА

   Доказан във времето Тирена е типичен представител на линия матраци масово използвани в Европа. Задоволява напълно нуждите на клиенти, готови да платят не много, но да получат почти всичко. На практика, модела притежава всичко необходимо за дълбок и релаксиращ сън.

  215,20 лв 269,00 лв -20%
  ЛИЗИНГ 0%
 • МАТРАК КАСПИЯ ПОКЕТ СПРИНГ от НАНИ Матраци МАТРАК КАСПИЯ ПОКЕТ СПРИНГ от НАНИ Матраци
  -20%
  МАТРАК КАСПИЯ ПОКЕТ СПРИНГ

   Релакс и комфорт с метална рамка Еднолицев капитониран матрак със сърцевина от POCKET SPRING пакет. Системата от индивидуално пакетирани пружинки с малък диаметър в текстилен джоб и еластична връзка помежду им осигурява перфектно положение за сън.

  280,00 лв 350,00 лв -20%
 • МАТРАК АРУБА МЕМОРИ ПОКЕТ

   Pocket Spring комфорт и Memory foam Модел, популярен сред постоянно търсещите и експериментиращи върху себе си хора. Прекрасна комбинация между двете най–разпространени и популярни системи за сън /spring – foam/.

  502,00 лв
 • МАТРАК СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ от НАНИ Матраци МАТРАК СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ от НАНИ Матраци
  -15%
  МАТРАК СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ

   Индивидуалност SUPER SOFT или MEMORY FOAM според Вашите предпочитания. В многообразието от модели, СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ е матрака с ясна индивидуалност. Той удовлетворява предпочитащите силно изразените чувства. За целта MEMORY FOAM или SUPER SOFT ELASTIC FOAM в зависимост от страната на матрака, са конструктивно възможно най–близко разположени до тялото...

  521,05 лв 613,00 лв -15%
  ЛИЗИНГ 0%
 • МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ от НАНИ Матраци МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ от НАНИ Матраци
  -10%
  МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ

  Системата за сън! Лаго е продукт на модерното технологично оборудване. Регистриран за Полезен модел от Патентно ведомство със свидетелство № 1829. 

  668,70 лв 743,00 лв -10%
  ЛИЗИНГ 0%
  ПАТЕНТ
 • МАТРАК ХАВАЙ Aloha memory от НАНИ Матраци МАТРАК ХАВАЙ Aloha memory от НАНИ Матраци
  -15%
  МАТРАК ХАВАЙ Aloha memory

   Здравословен и хармоничен сън Премиум клас двойнолицев матрак от иновативни материали за балансирана хармония между удобство, ненадминат лукс и дълбок сън. 

  831,30 лв 978,00 лв -15%
  ЛИЗИНГ 0%