Промо цена МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС от НАНИ Матраци увеличи
МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС от НАНИ Матраци
МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС от НАНИ Матраци МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС от НАНИ Матраци МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС от НАНИ Матраци МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС от НАНИ Матраци МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС от НАНИ Матраци

МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС

НОВО

 Предпочитания еднолицев матрак

PENO ELASTIC FOAM в сърцевината на матрака предлага оптимален телесен комфорт при максимална издръжливост. Следствие тежестта на ползващия структурата от отворени клетки се освобождава от наличния въздух.

Повече информация

Степен на твърдост

SOFT - HARD//4.png

Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

Други

ВИСОЧИНА 17см.
ГАРАНЦИЯ 5г.

  НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 254лв. за м²

Всички еднолицеви Матраци НАНИ се изработват с по 1см по-малък размер в дължина и ширина, от показаните за избор по-долу. Това се налага от необходимостта, матраците да имат възможност да влязат в отвора на кутията на спалнята или леглото, които се изработват със стандартни размери!

262,65 лв

309,00 лв

-15%

 Надеждно и здраво ядро

Възвръщането на формата предизвиква навлизането на свеж въздух, който вентилира, освобождавайки от влага и микроорганизми в дълбочина. Капитонираният калъф от POMEROL текстил и антиалергични силиконизирани влакна, приема и поддържа топлината на тялото в оптимални параметри.Металната рамка с OSB плоскост на Каспия е известна с голяма здравина при ниско тегло на изделието. Заедно с вградените елементи за закрепване на повдигащ механизъм, моделът се превръща в чудесно приложим при такива легла.

КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС - селекция от експлоатационно доказани материали.

Характеристики

ВИДЕДНОЛИЦЕВ
СЪСТАВМЕТАЛНА РАМКА | OSB ПЛОСКОСТ | ПЕНОПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА | ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТЕКСТИЛ
ВИСОЧИНА17 см
ТВЪРДОСТУМЕРЕНО ТВЪРД
ПРЕДИМСТВАОРТОПЕДИЧЕН | ДИШАЩ
МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС
Даниела Андонова
Даниела Андонова
Rating: 5 out of 5
2019-09-17 19:30:15
Седма година ползваме матрак Каспия Нани полифлекс. Прекрасен! Няма ден, в който да сме съжалили, че сме го купили. Който и да е спал на този матрак е бил очарован. Успех на Нани!
МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС
Цветелина
Цветелина
Rating: 5 out of 5
2018-09-26 16:53:41
Вкъщи ползваме матраците Тирена и Каспия Полифлекс от доста години. Изключително съм доволно от качеството им - за толкова време, нямат никакви забележки и комфорта, който предлагат. Препоръчвам ги горещо!