МАТРАЦИ

има 26 продукта
С матраци НАНИ получавате винаги повече, отколкото очаквате! С тях Вие ще имате не само комфортно и удобно място за почивка, но и ще постигнете пълен релакс на функциите на тялото Ви по време на почивка, ще се подобри сънят и ще се подсили имунитета на организма. Матраци НАНИ са разработени съгласно най-съвременните изисквания за удобство, комфорт и дълготрайност. Произвеждат се от висококачествени материали, които да отговарят на индивидуалните потребности на хора с различно телосложение, навици и лични предпочитания.
С матраци НАНИ получавате винаги повече, отколкото очаквате! С тях Вие ще имате не само комфортно и удобно място за почивка, но и ще постигнете пълен релакс на функциите на тялото Ви по време на почивка, ще се подобри сънят и ще се подсили имунитета на организма. Матраци НАНИ са разработени съгласно най-съвременните изисквания за удобство, комфорт и дълготрайност. Произвеждат се от висококачествени материали, които да отговарят на индивидуалните потребности на хора с различно телосложение, навици и лични предпочитания. По малко
Повече
Показани 1 - 24 от 26 продукта
 • ТОП МАТРАК MEMORY NIGHT от НАНИ Матраци
  -20%
   ТОП МАТРАК MEMORY NIGHT

   MEMORY КОМФОРТ Високотехнологично допълнение към всеки стар или нов, но неудобен матракKOVAFOAM MEMORY термоактивнапяна, за ергoномично напасване къмизвивките на тялото- Разпределя равномерно тежестта към повърхността на матрака, елеминирайки физическата умора- Редуцира напрежението в точките на натиск- Увеличава циркулацията на въздуха в контактната с...

   54,40 лв 68,00 лв -20%
   Цени от: 54,40 лв
   Промо цена 06.2019
   продукт в промоция
  • ТОП МАТРАК НАНИ

   Ядро и дамаска •    Сърцевина от пяна с висока плътност и еластичност Kovafoam, гарантираща стабилна опора за тялото и ортопедичен ефект.•    Независими опорни точки, дълготрайност и устойчивост на деформации.•    Калъф от висококачествен двойнотъкан текстил, придава мекота и лукс.•    Практичен калъф с цип – отлично решение за Вашето здраве и хигиенична...

   64,00 лв
   Цени от: 64,00 лв
  • ТОП МАТРАК ALOE MEMORY от НАНИ Матраци
   -20%
    ТОП МАТРАК ALOE MEMORY

    Сбъднат сън Високотехнологично допълнение към всеки стар или нов, но неудобен матракKOVAFOAM MEMORY термоактивна пяна, за ергономично напасване към извивките на тялото - Разпределя равномерно тежестта към повърхността на матрака, елеминирайки физическата умора- Редуцира напрежението в точките на натиск- Увеличава циркулацията на въздухa в контактната с...

    67,20 лв 84,00 лв -20%
    Цени от: 67,20 лв
    Промо цена 06.2019
    продукт в промоция
   • ДЕТСКИ МАТРАК НАНИ

    Всеки има право на лукс Отчитайки изискванията и нуждите на подрастващия организъм и съобразявайки ги с технологичните възможности и свойствата на материалите, ние от НАНИ създадохме матрака ДЕТСКИ ЛУКС. Структурата на сърцевината е микроклетъчна от полимерна пяна POLIFLEX на водна основа, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във...

    92,00 лв
    92,00 лв
   • ДЕТСКИ МАТРАК НАНИ ЛУКС

    Всеки има право на лукс Отчитайки изискванията и нуждите на подрастващия организъм и съобразявайки ги с технологичните възможности и свойствата на материалите, ние от НАНИ създадохме матрака ДЕТСКИ ЛУКС. Структурата на сърцевината е микроклетъчна от полимерна пяна POLIFLEX на водна основа, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във...

    115,00 лв
    115,00 лв
   • МАТРАК ПОНТО

     Еднолицева класика Класически еднолицев ортопедичен и капитониран матрак, с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност.

    118,00 лв
    Цени от: 118,00 лв
   • МАТРАК БИСКАЯ

     Доказало се във времето решение за сън Двойнолицев капитониран матрак с анатомични свойства и ядро от Бонел пакет. Технологията е позната от 1875 година.

    136,00 лв
    Цени от: 136,00 лв
   • МАТРАК ЕГЕЯ

     Функция сън За добър и практичен сън. Конструктивно реализиран със замисъл за оптимизирaна експлоатация от самото придобиване. Егея е наличен и в мебелния квартален магазин, а с опаковането НА РУЛО доставката е бърза и лесна.

    142,00 лв
    Цени от: 142,00 лв
    UniCredit
    вземи с 0% оскъпяване
   • МАТРАК КАСПИЯ НОРМАЛ

     Световна класика + БГ традиция Еднолицев, капитониран анатомичен матрак със сърцевина от BONEL SPRINGS. Конструктивно модела е идентичен с Биская. Експлоатационно – не!

    159,00 лв
    Цени от: 159,00 лв
   • МАТРАК ТИРЕНА

     Доказан във времето Тирена е типичен представител на линия матраци масово използвани в Европа. Задоволява напълно нуждите на клиенти, готови да платят не много, но да получат почти всичко. На практика, модела притежава всичко необходимо за дълбок и релаксиращ сън.

    176,00 лв
    Цени от: 176,00 лв
    Best seller
   • ТОП МАТРАК МАРМАРА ТОПЕР

    Ядро и дамаска •    Две лица с различена степен на твърдост/мекота  предлагат различно усещане за комфорт.•    Термоактивна мемори пяна следва контурите на тялото и ги обгръща с мекота, като поддържа гръбнания стълб във физиологична позиция.•    Пяна с висока плътност и еластичност осигурява ортопедичен ефект, здравина и устойчивост.•    Равномерното...

    180,00 лв
    Цени от: 180,00 лв
   • МАТРАК КАСПИЯ ПОЛИФЛЕКС

     Предпочитания еднолицев матрак PENO ELASTIC FOAM в сърцевината на матрака предлага оптимален телесен комфорт при максимална издръжливост. Следствие тежестта на ползващия структурата от отворени клетки се освобождава от наличния въздух.

    196,00 лв
    Цени от: 196,00 лв
    UniCredit
    вземи с 0% оскъпяване
   • МАТРАК КАСПИЯ ПОКЕТ СПРИНГ

     Релакс и комфорт с метална рамка Еднолицев капитониран матрак със сърцевина от POCKET SPRING пакет. Системата от индивидуално пакетирани пружинки с малък диаметър в текстилен джоб и еластична връзка помежду им осигурява перфектно положение за сън.

    198,00 лв
    Цени от: 198,00 лв
   • МАТРАК ЛИГУРА ПОКЕТ

     ТЕХНОЛОГИЯ С ПРУЖИНИ Двулицев матрак със система POCKET SPRING от индивидуално пакетирани пружини в джобчета, съединени посредством еластична връзка, нежно поема извивките на тялото и го придържа в правилната позиция.

    201,00 лв
    Цени от: 201,00 лв
   • МАТРАК ПОНТО МЕМОРИ

     Ортопедичен Класически еднолицев матрак със сърцевина от Ultraflex с висока плътност гарантира стабилна, ортопедична опора на тялото.

    214,00 лв
    Цени от: 214,00 лв
   • МАТРАК АРУБА ПОКЕТ

     ТЕХНОЛОГИЯ С ПРУЖИНИ Леко поклащане при дълбоко равномерно потъване на тялото, характеризират комфорта при пружинните матраци. Еквивалентно е и предизвиканото от Аруба Покет чуство на равномерна еластичност и комфорт.

    220,00 лв
    Цени от: 220,00 лв
   • МАТРАК МОДЕНА

     Модерна визия и комфорт След последното обновяване от НАНИ, МОДЕНА получи визия, съответстваща на качеството. Вечната комбинация бяло-сиво-черно ще Ви кара да чувствате матрака си и модерен освен удобен през целия период на ползване.

    243,00 лв
    Цени от: 243,00 лв
    UniCredit
    вземи с 0% оскъпяване
   • МАТРАК КАСПИЯ МЕМОРИ ПОКЕТ

    Memory + Pocket Понятието ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК е строго индивидуално и характерно единствено за България. Въпреки това, в НАНИ продължаваме да разработваме решения, правейки релакса на матрак с вградена рамка „на ниво“.

    265,00 лв
    Цени от: 265,00 лв
    UniCredit
    вземи с 0% оскъпяване
   • МАТРАК АРУБА МЕМОРИ ПОКЕТ от НАНИ Матраци МАТРАК АРУБА МЕМОРИ ПОКЕТ от НАНИ Матраци
    -50,00 лв
    МАТРАК АРУБА МЕМОРИ ПОКЕТ

     Pocket Spring комфорт и Memory foam Модел, популярен сред постоянно търсещите и експериментиращи върху себе си хора. Прекрасна комбинация между двете най–разпространени и популярни системи за сън /spring – foam/.

    306,00 лв 356,00 лв -50,00 лв
    Цени от: 306,00 лв
    UniCredit
    вземи с 0% оскъпяване
    Промо цена 06.2019
    продукт в промоция
   • МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ от НАНИ Матраци МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ от НАНИ Матраци
    -60,00 лв
    МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ

     Доказана MEMORY класика от НАНИ Преди повече от 15 години НАНИ популяризира конструкцията на СИРЕНА МЕМОРИ в БЪЛГАРИЯ.

    311,00 лв 371,00 лв -60,00 лв
    Цени от: 311,00 лв
    UniCredit
    вземи с 0% оскъпяване
    Medal Sirena Memory
    Промо цена 06.2019
    продукт в промоция
   • МАТРАК СИРЕНА УЛТРАФЛЕКС

     Максимален комфорт  Балансираната твърдост на модела е предпочитана при наднормено тегло или при препоръка за ползване на по-твърд матрак.

    315,00 лв
    Цени от: 315,00 лв
    UniCredit
    вземи с 0% оскъпяване
   • МАТРАК СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ

     Индивидуалност SUPER SOFT или MEMORY FOAM според нуждите и предпочитанията. В многообразието от модели, СИРЕНА ФРЕШ МЕМОРИ е матрака с ясна индивидуалност. Той удовлетворява предпочитащите силно изразените чувства. За целта MEMORY FOAM или SUPER SOFT ELASTIC FOAM в зависимост от страната на матрака, са конструктивно възможно най–близко разположени до...

    452,00 лв
    Цени от: 452,00 лв
    UniCredit
    вземи с 0% оскъпяване
   • МАТРАК ЛАГО от НАНИ Матраци МАТРАК ЛАГО от НАНИ Матраци
    -100,00 лв
    МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ

    Системата за сън! Лаго е продукт на модерното технологично оборудване. Регистриран за Полезен модел от Патентно ведомство със свидетелство № 1829.

    474,00 лв 574,00 лв -100,00 лв
    Цени от: 474,00 лв
    UniCredit
    вземи с 0% оскъпяване
    Lago Patent
    ПАТЕНТ № 1829
    Промо цена 06.2019
    продукт в промоция
   • МАТРАК БАХАМА МЕМОРИ от НАНИ Матраци МАТРАК БАХАМА МЕМОРИ от НАНИ Матраци
    -150,00 лв
    МАТРАК БАХАМА MEMORY - DUO LUX

     МОДЕРЕН АРИСТОКРАТИЗЪМ Ненадминат лукс и уникален комфорт! Неподражаема визия и с променливи нива на комфорт - Бахама се превръща в неразделна и дълготрайна част от луксозния интериор на Вашия живот.

    533,00 лв 683,00 лв -150,00 лв
    Цени от: 533,00 лв
    UniCredit
    вземи с 0% оскъпяване
    Промо цена 06.2019
    продукт в промоция

   филтър по:

   РАЗБРАХ

   Tози уебсайт използва бисквитки "cookies" за да подобри услугите ни. Моля, прочетете внимателно нашата  политиката за бисквитките и техните настройки преди да продължите.