МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ от НАНИ Матраци увеличи
МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ от НАНИ Матраци
МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ от НАНИ Матраци МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ от НАНИ Матраци МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ от НАНИ Матраци МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ от НАНИ Матраци МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ от НАНИ Матраци

МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ

НОВО

Системата за сън!

Лаго е продукт на модерното технологично оборудване. Регистриран за Полезен модел от Патентно ведомство със свидетелство № 1829. 

Повече информация

Степен на твърдост

SOFT - HARD//4.png

СТЕПЕН НА ТВЪРДОСТ

Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

Други

ВИСОЧИНА 26см.
ГАРАНЦИЯ до 20г.

  НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 610лв. за м²

743,00 лв

ПАТЕНТ

 Измерение за качество в съня!

Редуването на безшумни амортисьори от HIGH ELASTIC FOAM с променлив диаметър във височина оформя зони, съответстващи на естествените извивки на човешкото тяло. Добавя необходимата поддържаща сила във височина, в зависимост от теглото на лежащия при пълна липса на свръх напрегнати контактни точки. Асиметричността на линията на двулицевия профил предлага възможността за втори избор на комфорт при обръщането му. PENO ELASTIC за допълнителна ортопедичност и MEMORY FOAM за точково еластиче комфорт завършват сърцевината, превръщайки я в оптимална система за сън, без значение от килограми, ръст, възраст или начин на сън.Меките и луксозни материали, завършващи калъфа, излъчват визия, достойна за шедьовър в мебелния бранш. Самопочистващия се текстил MARGANE, антиалергичните силиконизирани влакна, сърцевината от отворени клетки и оформени канали от край до край създават самоосвобождаваща се от влага и микроорганизми система.

МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ
Симона Рачева
Симона Рачева
Rating: 5 out of 5
2018-09-21 09:22:41
Останах много приятно изненадана от матрак Лаго. Супер изработка, и усещане за лукс. Цената си заслужава. Благодаря за препоръката.
МАТРАК ЛАГО МЕМОРИ
Петя
Петя
Rating: 4 out of 5
2018-07-30 21:13:01
Доволна съм от матрак Лаго. Заслужава си цената макар и да е доста скъп.