Промо цена МАТРАК ХАВАЙ Aloha memory от НАНИ Матраци увеличи
МАТРАК ХАВАЙ Aloha memory от НАНИ Матраци
МАТРАК ХАВАЙ Aloha memory от НАНИ Матраци МАТРАК ХАВАЙ Aloha memory от НАНИ Матраци МАТРАК ХАВАЙ Aloha memory от НАНИ Матраци

МАТРАК ХАВАЙ Aloha memory

НОВО

 Здравословен и хармоничен сън

Премиум клас двойнолицев матрак от иновативни материали за балансирана хармония между удобство, ненадминат лукс и дълбок сън. 

Повече информация

Степен на твърдост

SOFT - HARD//3.png

Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

Други

ВИСОЧИНА 31см.
ГАРАНЦИЯ до 20г.

  НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 803лв. за м²

828,00 лв

978,00 лв

-150,00 лв

ЛИЗИНГ 0%
Промо 09.2021

Ядро

Профилираните висококачествени структури на водна основа следват естествените извивки на Вашето тяло по време на сън. Технологичния „шедьовър“ осигурява перфектна опора и ергономичност без точки на напрежение. Отворената структура подпомага естествената циркулация на въздуха. Вентилира и премахва условията за развитие на микроорганизми в дълбочина.

Калъф

Cool Fade текстил от световния лидер BEKAERT DESLEE е разработен специално за модела. 3D дизайна в комбинация с обемните и меки хипоалергични влакна в прошивката придават изтънчена визия и здравина. Контролират навлизането на влага. Чувството за галене е подсилено и от многолойността на SUPER SOFT в контактната зона.

Структурираните и обединени в едно цяло материали на Хавай гарантират телесен комфорт при оптимална ергономия и циркулация на въздух. Използването му влияе положително на редица здравословни проблеми. Допълнителния кислород подпомага тялото във физическото му възстановяване. Балансира телесната температура и прави съня пълноценен и отпускащ. ХАВАЙ Aloha memory е символ на ЩАСТИЕ, МИР и ЕНЕРГИЯ!

Характеристики

ВИДДВУЛИЦЕВ
СЪСТАВДОПЪЛНИТЕЛНО ОМЕКОТЕНА ПЯНА | ВИСОКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА | ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СЕРТИФИЦИРАН ТЕКСТИЛ
ВИСОЧИНА31 см
ТВЪРДОСТУМЕРЕНО МЕК
ПРЕДИМСТВАCOOL FADE ТЕКСТИЛ
ГАРАНЦИЯдо 20г. според гаранционните условия