МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ ДУО ФЛЕКС от НАНИ Матраци увеличи
МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ ДУО ФЛЕКС от НАНИ Матраци
МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ ДУО ФЛЕКС от НАНИ Матраци МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ ДУО ФЛЕКС от НАНИ Матраци МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ ДУО ФЛЕКС от НАНИ Матраци МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ ДУО ФЛЕКС от НАНИ Матраци

МАТРАК СИРЕНА МЕМОРИ ДУО ФЛЕКС

НОВО

Иновативен, комфортен, изящен. Това е най- новия продукт - Сирена Мемори Дуо Флекс. С него доразвиваме най- успешната серия матраци Сирена от НАНИ. Проекта естествено запазва концепцията за добър и спокоен сън, но вече в модерно и съвременно ниво.

Повече информация

Степен на твърдост

SOFT - HARD//3.png

Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

Други

ВИСОЧИНА 25см.
ГАРАНЦИЯ до 20г.

698,00 лв

Към добре познатата превърнала се в почти kласическа за ценителите на качествения сън сърцевина от HIGH ELASTIC и MEMORY FOAM, ние продуктовите инженери от НАНИ добавяме и разработка, позната ни от SUPER HIGH CLASS модели матраци – LATEX LIKE FOAM!

Благодарение на новия „сандвич“ панел, контакта с тялото е мек и щадящ при оптимална и равномерно разпределена поддържаща сила. 

Дизайна на матрака е комбинация от висококачествени материали и декоративни елементи вписващи се и в най- изтънчения вкус, на вече познаващия лукса български потребител.

ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ: 

Почистване на сваляем калъф в пералня се извършва между 30 и 40 градуса, с обикновен перилен препарат и без използване на химикали. Не се препоръчва използване на сушилня, а само лека центрофуга за отделяне на голямото количество вода, като едва след това се простира до пълно изсъхване.