МАТРАК ХАВАЙ Мemory от НАНИ Матраци увеличи
МАТРАК ХАВАЙ Мemory от НАНИ Матраци
МАТРАК ХАВАЙ Мemory от НАНИ Матраци МАТРАК ХАВАЙ Мemory от НАНИ Матраци МАТРАК ХАВАЙ Мemory от НАНИ Матраци

МАТРАК ХАВАЙ Мemory

НОВО

 Здравословен и хармоничен сън

Премиум клас двойнолицев матрак от иновативни материали за балансирана хармония между удобство, ненадминат лукс и дълбок сън. 

Повече информация

Степен на твърдост

SOFT - HARD//2.png

Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна, и е на база натоварване за едно спално място.

Други

ВИСОЧИНА 27см.
ГАРАНЦИЯ до 20г.

  НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 705лв. за м²

978,00 лв

ЛИЗИНГ 0%

Ядро

Профилираните висококачествени структури на водна основа следват естествените извивки на Вашето тяло по време на сън. Технологичния „шедьовър“ осигурява перфектна опора и ергономичност без точки на напрежение. Отворената структура подпомага естествената циркулация на въздуха. Вентилира и премахва условията за развитие на микроорганизми в дълбочина.

Калъф

Cool Fade текстил от световния лидер BEKAERT DESLEE е разработен специално за модела. 3D дизайна в комбинация с обемните и меки хипоалергични влакна в прошивката придават изтънчена визия и здравина. Контролират навлизането на влага. Чувството за галене е подсилено и от многолойността на SUPER SOFT в контактната зона.

Структурираните и обединени в едно цяло материали на Хавай гарантират телесен комфорт при оптимална ергономия и циркулация на въздух. Използването му влияе положително на редица здравословни проблеми. Допълнителния кислород подпомага тялото във физическото му възстановяване. Балансира телесната температура и прави съня пълноценен и отпускащ. ХАВАЙ Memory е символ на ЩАСТИЕ, МИР и ЕНЕРГИЯ!

Характеристики

ВИДДВУЛИЦЕВ
СЪСТАВДОПЪЛНИТЕЛНО ОМЕКОТЕНА ПЯНА | ВИСОКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА | ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СЕРТИФИЦИРАН ТЕКСТИЛ
ВИСОЧИНА27 см
ТВЪРДОСТУМЕРЕНО МЕК
ПРЕДИМСТВАCOOL FADE ТЕКСТИЛ
ГАРАНЦИЯдо 20г. според гаранционните условия